Naastenbegeleiding

Voor ouders, familie- of gezinsleden, partners of andere naasten van iemand die (mogelijk) te maken heeft met een eetprobleem.

Als iemand een eetprobleem heeft, beïnvloedt dat vrijwel altijd ook de omgeving van deze persoon. Mensen met een eetstoornis schermen zich vaak juist van hun naaste omgeving af. Dit kan voor problemen in de communicatie en onderliggende relatie zorgen. Naasten voelen zich vaak onmachtig om degene met een eetprobleem te bereiken of te ondersteunen.

Mogelijk heeft u als naaste vragen of wilt u steun of een luisterend oor. Misschien wilt u advies over hoe u het beste uw zoon/dochter, partner of vriend(in) kunt steunen of met hem/haar kunt omgaan en het probleem bespreekbaar kunt maken.

Oh She Grows biedt naasten de mogelijkheid van 1-op-1 gesprekken. Samen gaan we dan kijken hoe het contact verbeterd kan worden en hoe u het beste kan ondersteunen. Ook zal er zorg voor u zelf zijn. Want we kunnen pas voor een ander zorgen, als we dat eerst en vooral ook voor onszelf doen!

Investering;

85 euro per uur

Afspreken kan eventueel ook bij jou thuis of op locatie naar keuze, reistijd vergoeding van 0,75 ct/km bij afstanden van meer dan 25 kilometer.

Online-ondersteuning
Via e-mail, WhatsApp en telefoon.

Kies dan voor een Oh She Grows Strippenkaart
Strippenkaart A: 75 euro voor 1 uur
Strippenkaart B: 140 euro voor 2 uur
Strippenkaart C: 195 euro voor 3 uur

We boeken per 5 gebruikte minuten van de strippenkaart af.


Veel beantwoorde vragen

 • Kan ik mijn afspraak verzetten of annuleren?

  Uiteraard is het mogelijk om gemaakte afspraken te annuleren, wel vraag ik je dan rekening te houden met het volgende;

  - Liefst een week van te voren hoor ik of de afspraak door kan gaan of niet, zodat ik de eventuele vrijgekomen tijd voor andere cliënten kan gebruiken

  - Mocht je door ziekte of andere plotselinge omstandigheden toch op kortere termijn (dan een week van te voren) de afspraak willen verzetten, hou er dan rekening mee dat er geen kosten in rekening gebracht zullen worden als je dit 48 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak met mij overlegt. Hierna ben ik genoodzaakt de gemaakte afspraak in rekening te brengen.

 • Wat doe ik als ik wat vroeger ben?

  Dat is uiteraard geen probleem. Je kunt het pand aan de Zinkweg vast binnenkomen en wachten in de halruimte!

 • Hoe kan ik een afspraak inplannen?

  Je kunt een afspraak rechtstreeks via de site inplannen. Zie hiervoor de invulformulieren onderaan de pagina's. Ik zal dan contact me je opnemen. Ook kun je zelf uiteraard rechtstreeks contact mij opnemen. Zie hiervoor de gegevens op de contactpagina.

 • Ik weet niet zeker of mijn naaste een eetstoornis heeft, kan ik dan toch langskomen?

  Uiteraard kun je dan langskomen. Het is vaak heel lastig inschatten of iemand te maken heeft met een eetstoornis of hoe 'erg' de problematiek is. Het kan helpen om daar met een onafhankelijke derde over te praten. Als naaste kom je in eerste instantie langs voor jezelf! Je kunt vrij met me praten en eventueel inlichtingen inwinnen.


Naastenbegeleiding

Locatie: samen overeen te komen.
Investering: 85 euro per uur.

Afspraak maken

Gegevens met * zijn verplicht en gebruik ik alleen om contact met je te kunnen opnemen via mail of telefoon. Privacy en cookie beleid

Wil je inspiratie van ervaringsdeskundigen
in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.