Inloop- en inbelspreekuur

Voor iedereen die vragen heeft omtrent eetproblemen en Mindfulness.

Het inloopspreekuur is een wekelijks terugkerend spreekuur op vrijdagmiddag, waar je vrij binnen kan lopen of in kan bellen.

Waarmee kan je terecht?

In het inloopspreekuur kun je vragen aan mij stellen over alles wat met eetproblemen te maken heeft en hoe mindfulness daarbij kan helpen. Twijfel je of je een eetstoornis hebt of heb je er al behandelingen in een eetkliniek op zitten? Heb je hulp nodig om keuzes te maken bij een doorverwijzing? Ben je een ouder of naaste van iemand waarvan je weet of vermoedt dat hij of zij een eetstoornis heeft en wil je informatie? Wat je vragen op dit front ook zijn, in het inloopspreekuur kun je ze stellen.

Inbellen of langskomen

Kan je niet langskomen? Dan kan je ook inbellen in het spreekuur. Meld je aan met onderstaand formulier en kies een tijdstip waarop je gebeld wilt worden. Lukt het niet, geen probleem. Laat dan een boodschap achter op mijn voicemail en geef aan wanneer ik je het beste terug kan bellen.

Wil je langskomen? Kies een tijdstip in het formulier onderaan deze pagina en ik mail je een bevestiging van je afspraak.

Ik reken op 10 à 15 minuten per gesprek. Misschien moet je heel even wachten als het druk is. Kopje thee en koffie staan klaar.

Ben je minderjarig?

Als je minderjarig bent, is het geen probleem om zonder je ouders langs te komen. Als we daarna met elkaar verder gaan, is het uiteraard wel de bedoelling dat je ouders op de hoogte worden gebracht. Als je dat wilt dan kan ik je daarbij helpen.

Samengevat

  • Inloopspreekuur: kostenloos en wekelijks op vrijdagmiddag
  • Alle vragen over eetproblemen en/of mindfulness trainingen en individuele begeleiding door Oh She Grows kun je stellen
  • 10 à 15 minuten per gesprek
  • Liefst van te voren aanmelden met onderstaand formulier
  • (Anoniem) inbellen mag ook
  • Minderjarigen kunnen zonder begeleiding langskomen
  • Gratis parkeergelegenheid aan de Dorpsstraat 82, Heinenoord
  • Discretie gewaarborgd
  • Thee en koffie zijn gratis

Veel beantwoorde vragen


Afspraak maken

Hoe wil je contact?

Gegevens met * zijn verplicht en gebruik ik alleen om contact met je te kunnen opnemen via mail of telefoon. Privacy en cookie beleid

Wil je inspiratie van ervaringsdeskundigen
in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.