Individuele begeleiding

Voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding van mij als ervaringsdeskundige professional, in een veilige en warme setting.

Bij de individuele begeleiding van Oh She Grows krijg je mijn onverdeelde aandacht en luisterend oor. In 1-op-1 gesprekken brengen wij in kaart waar de (eet-)problemen zich in jouw leven manifesteren. Samen gaan we op pad om te kijken hoe we de kwaliteit van jouw leven weer kunnen verbeteren. Stap voor stap, in jouw tempo en met mij aan je zijde.

Individuele begeleiding

Voor als je een 1-op-1 gesprek met mij wilt, zonder dat je een heel traject in wilt stappen.

- Investering; 85 euro per uur

Afspreken kan eventueel ook bij jou thuis of op locatie naar keuze, reistijd vergoeding van 0,75 ct/km bij afstanden van meer dan 25 kilometer.

Online-ondersteuning
Via e-mail, WhatsApp en telefoon

Kies dan voor een Oh She Grows Strippenkaart
Strippenkaart A: 75 euro voor 1 uur
Strippenkaart B: 140 euro voor 2 uur
Strippenkaart C: 195 euro voor 3 uur

We boeken per 5 gebruikte minuten van de strippenkaart af.


Veel beantwoorde vragen

 • Hoe weet ik of de aanpak van Oh She Grows werkt?

  Je weet natuurlijk pas of deze werkt als je hem uitgeprobeerd hebt! En het kan natuurlijk zijn dat je al van alles hebt uitgeprobeerd en toch nog steeds met onopgeloste issues of vragen rondloopt. Kijk eens bij de referenties van Oh She Grows, zodat je wat gesterkt wordt door de ervaringen van anderen met mijn aanpak. Ook kan ik je vertellen dat juist mijn ervaringsdeskundige achtergrond je zal dienen. Ik weet hoe het is om een eetstoornis te hebben, juist daarom kan ik je goed ondersteunen en betrokken bij je zijn. Ik beweer niet je eetproblemen volledig weg te kunnen krijgen. Wel kan ik je garanderen dat wij samen er voor kunnen zorgen dat jij meer in je kracht komt te staan. En je op andere manieren, dan (niet-) eten, je problemen en het leven het hoofd kan gaan leren bieden!

 • Kan ik mijn afspraak verzetten of annuleren?

  Uiteraard is het mogelijk om gemaakte afspraken te annuleren, wel vraag ik je dan rekening te houden met het volgende;

  - Liefst een week van te voren hoor ik of de afspraak door kan gaan of niet, zodat ik de eventuele vrijgekomen tijd voor andere cliƫnten kan gebruiken

  - Mocht je door ziekte of andere plotselinge omstandigheden toch op kortere termijn (dan een week van te voren) de afspraak willen verzetten, hou er dan rekening mee dat er geen kosten in rekening gebracht zullen worden als je dit 48 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak met mij overlegt. Hierna ben ik genoodzaakt de gemaakte afspraak in rekening te brengen.

 • Ik vind het best veel geld.

  Ik kan me voorstellen dat de kosten je tegenvallen. Je zou je ook kunnen afvragen wat het je waard is om van je problemen af te komen. Want die kosten je uiteindelijk misschien nog veel meer dan geld; ergernis, frustratie, angsten, sociaal isolement, je gezondheid. Misschien kun je de kosten die je gaat maken bij Oh She Grows dus juist ook zien als een investering, om af te komen van al dat andere waar je last van hebt.

  Bovendien investeer ook ik in jou, in je verhaal en in je leven. Ik doe dat met veel betrokkenheid en aandacht. En stel mij ook flexibel op met betrekking tot contactmomenten buiten onze afspraken om. Ik ben er ook dan voor jou!

 • Hoe kan ik een afspraak inplannen?

  Je kunt een afspraak rechtstreeks via de site inplannen. Zie hiervoor de invulformulieren onderaan de pagina's. Ik zal dan contact me je opnemen. Ook kun je zelf uiteraard rechtstreeks contact mij opnemen. Zie hiervoor de gegevens op de contactpagina.

 • Ik weet niet zeker of ik een eetstoornis heb, kan ik dan toch bij Oh She Grows terecht?

  Ja, dan kun je zeker bij Oh She Grows terecht. Het kan zijn dat je al heel lang met deze vraag rondloopt, en dan is het juist fijn om dat eens tegen iemand aan te hangen die er zelf ervaring mee heeft gehad!

 • Hoeveel sessies heb ik nodig als ik voor een coachingstraject kies?

  Dit zal per persoon verschillen. We zullen dit tijdens de intake met elkaar bespreken. Een Oh She Grows Groeitraject duurt altijd 8 weken in totaal. Hiernaast zijn er vele andere mogelijkheden. Zie hiervoor de pagina 'individuele begeleiding' (linkje invoeren).


Individuele begeleiding

Locatie: samen overeen te komen.
Investering: 85 euro per uur en de mogelijkheid tot aanschaf van een strippenkaart voor online-ondersteuning (zie hierboven of onder Tarieven).

Afspraak maken

Gegevens met * zijn verplicht en gebruik ik alleen om contact met je te kunnen opnemen via mail of telefoon. Privacy en cookie beleid

Wil je inspiratie van ervaringsdeskundigen
in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.